Prekių katalogas

Potinkinis maišytuvas praustuvui Ravak Espirit ES 019.00

  • Potinkinis maišytuvas praustuvui Ravak Espirit ES 019.00

    Kodas: X070278
    19100 
    25500  Sutaupykite 6400 
    Į krepšelį 
    Lizingo skaičiuoklės
    • sbl
    • ml
    Gamintojas
    Išsiuntimas
    2-3 d. d. (jeigu nėra sandėlyje, 3-4 sav.)
  • Potinkinis maišytuvas praustuvui Ravak Espirit ES 019.00, skirtas montuoti su R-box

    Šis modelis skirtas minimalistinių sprendimų mėgėjams. Jis skirtas paslėptam montavimui sienoje naudojant R-box. Natūralus šio paslėpto maišytuvo grožis kyla dėl kruopščiai parinktų kiekvienos dalies proporcijų. Išlenktas maišytuvas ir subtili vandens temperatūros ir srovės valdymo svirtis papuoš Jūsų sieną. Šis maišytuvas skoningai papildys bet kurį vonios kambarį ir savo grožiu džiugins ir po daugelio metų.

    Maišytuvo viduje yra išradingas aeratorius su EcoFlow funkcija. Vandens srautas ribojamas iki 5 l per minutę ir praturtinamas oru. Greičiausiai to net nepastebėsite, tačiau tai turės įtakos jūsų vandens sąnaudoms, kurios bus mažesnės, nei naudojant įprastą maišytuvą.

    Išbaigtam vonios kambario dizainui rekomenduojame derinti su kitais tos pačios spalvos Espirit maišytuvais. Valymui rekomenduojame naudoti RAVAK Cleaner Chrome.

    Pagrindinė paslėpto montavimo baterija RB 07B.50 nėra maišytuvo dalis ir yra perkama atskirai. R-box skirta montuoti į sieną, kur nėra vandens linijų jungčių ar kitos santechnikos. R-box yra veikianti mašytuvo vidinio korpuso plastikinė dalis, kuri užtikrina, kad vandens paskirstymas vonioje funkcionuotų, net nuėmus viršutinę maišytuvo dalį. Per šią plastikinę dėžutę vandens paskirstymas gali būti išleidžiamas, nestabdant vandens.

    Garantija 5 metai