Prekių katalogas

Privatumo politika

  • UAB "Semerita" e-parduotuvės www.muresta.lt klientų duomenų privatumo politika

    Ši politika taikoma visiems asmens duomenims, kuriuos mums pateikiate arba kuriuos surenkame ir apdorojame Jums naudojantis paskyra www.muresta.lt bei užsisakant prekes mūsų internetinėje parduotuvėje.

    UAB „Semerita“ gerbia Jūsų privatumą ir saugo Jūsų asmens duomenis, kuriuos mums pateikiate ir kuriuos mes surenkame, taip, kaip nurodyta šioje privatumo politikoje. Šioje privatumo politikoje paaiškinama, kodėl mes renkame Jūsų asmens duomenis ir kaip juos naudojame.

     

    Tiesioginė rinkodara

    Jūsų duomenis tiesioginės rinkodaros tikslu mes naudojame ir tvarkome tik tuo atveju, jei dėl to Jūs esate davę savo sutikimą. Sutikimą gauti Jums naudingus tiesioginės rinkodaros pasiūlymus galite patvirtinti registruodamiesi www.muresta.lt paskyroje.

    Jūs turite teisę bet kuriuo metu atšaukti savo sutikimą susisiekę su mumis el. pašto adresu info@muresta.lt.

    Bet kuriuo atveju, Jūs visada turėsite galimybę atsisakyti Muresta.lt naujienlaiškių sekdami nuorodas naujienlaiškyje.

     

    Internetinė parduotuvė ir prekių pristatymas

    Įsigyjant prekes mūsų internetinė parduotuvėje www.muresta.lt, sutarties vykdymo pagrindu, mes surenkame ir tvarkome Jūsų pirkimo duomenis (vardas, pavardė, elektroninis paštas, telefono numeris, gyvenvietė, gatvė, namo/buto numeris, pašto kodas, apmokėjimo duomenys (bankas, banko sąskaita)) ir su pristatymu susijusius duomenis (pageidaujamas pristatymo laikas, kita kurjeriui aktuali informacija,

    Omniva paštomatas, kuriame pageidaujate atsiimti prekes), kad galėtume įvykdyti Jūsų užsakymą ir pristatyti prekes. Jums nepateikus šių duomenų, mes negalėsime įvykdyti Jūsų užsakymo ir pristatyti prekių.

     

    Internetinės svetainės užklausos

    Kai pateikiate užklausą mūsų internetinėje svetainėje www.muresta.lt, tam, kad galėtume atsakyti į Jūsų klausimus, mes renkame ir tvarkome Jūsų vardą, elektroninio pašto adresą, nurodytą temą ir komentarą. Šiuos Jūsų asmens duomenis tvarkome sutikimo pagrindu. Jums nepateikus šių asmens duomenų UAB “Muresta” negalės atsakyti į Jūsų užklausą.

     

    Žaidimai ir loterijos

    Remdamiesi Jūsų sutikimu, tam, kad galėtume organizuoti žaidimus ir loterijas, pranešti apie laimėjimus, mes tvarkome loterijose dalyvaujančių asmenų vardus, pavardes, telefono numerius, elektroninio pašto adresus. Šiuos Jūsų asmens duomenis tvarkome sutikimo pagrindu. Jums nepateikus šių asmens duomenų UAB “Muresta” negalės užtikrinti Jūsų dalyvavimo žaidimuose ir loterijose.

     

    Duomenų saugojimo terminas

    Visus Jūsų asmens duomenis mes tvarkome ir saugome ne ilgiau, nei reikalinga šioje politikoje nurodytais tikslais.

    Jūsų užsakymų duomenis mūsų internetinėje parduotuvėje saugome 10 metų.

    Internetinės svetainės užklausų duomenis bei žaidimų ir loterijų duomenis saugome ne ilgiau nei 10 metų.

    Tiesioginei rinkodarai reikalingus duomenis mes tvarkome ir saugome 3 metus nuo paskutinio Jūsų apsipirkimo internetinėje parduotuvėje www.muresta.lt, išskyrus tuos atvejus, kai savo sutikimą atsiimate anksčiau.

     

    Duomenų atskleidimas trečiosioms šalims

    Asmens duomenys yra perduodami tik patikimoms trečiosioms šalims, su kuriomis esame sudarę sutartis, ir tik tokia apimtimi, kuri yra būtina paslaugai teikti. Tinkamo paslaugų suteikimo Jums tikslu, perduodame Jūsų asmens duomenis šiems savo partneriams:
    • Kurjerių paslaugas teikiančioms įmonėms, kurios pristato Jums prekes Jūsų nurodytais adresais;
    • Prekių tiekėjams, kurie Jums pristato Prekes tiesiogiai;
    • Finansines paslaugas teikiančios įmonės su kuriomis Jūs sudarote prekių įsigijimo išsimokėtinai sutartis;
    • Garantinio aptarnavimo paslaugas teikiančioms įmonėms;
    • Meistro paslaugas teikiančioms įmonėms;
    • Rinkodaros ir marketingo paslaugas teikiančioms įmonėms.

    Jūsų Asmens duomenis taip pat teikiame:
    • Teisėsaugos institucijoms Lietuvos Respublikos teisės aktų numatyta tvarka;
    • Valstybinės institucijoms ir teismams, kai tokią pareigą numato taikytini teisės aktai.

     

    Duomenų apsauga

    Mes duomenų tvarkymui taikome saugos ir tvarkymo reikalavimus, nustatytus Lietuvos Respublikos asmens duomenų teisinės apsaugos įstatyme ir ES Bendrajame duomenų apsaugos reglamente.

    Mes imamės atitinkamų techninių ir organizacinių priemonių, kad užtikrintume visų duomenų apsaugą nuo netyčinio ar neteisėto sunaikinimo arba netyčinio praradimo, pakeitimo, neįgalioto atskleidimo arba prieigos, ir nuo visų kitų neteisėtų apdorojimo formų.

     

    Jūsų sutikimai ir teisės

    Jūs turite teisę bet kada, susisiekę su mumis el. pašto adresu info@muresta.lt, susipažinti su mūsų tvarkomais Jūsų asmens duomenimis ir kaip jie yra tvarkomi, reikalauti ištaisyti neteisingus, neišsamius, netikslius savo asmens duomenis, reikalauti sustabdyti, išskyrus saugojimą, savo asmens duomenų tvarkymo veiksmus, kai duomenys tvarkomi nesilaikant įstatymų ir šios politikos sąlygų, taip pat teisę gauti savo asmens duomenis susistemintu, įprastai naudojamu ir kompiuterio skaitomu formatu (teisė į duomenų perkeliamumą). Jeigu manote, kad Jūsų asmens duomenys yra tvarkomi neteisėtai, Jūs turite teisę pateikti skundą Valstybinei duomenų apsaugos inspekcijai (A. Juozapavičiaus g. 6, 09310 Vilnius, tel. (8 5) 271 2804, 279 1445, el. paštas ada@ada.lt).

    Tuo atveju, kai Jūsų asmens duomenys yra tvarkomi sutikimo pagrindu, Jūs turite teisę bet kuriuo metu atšaukti savo sutikimą, nedarant poveikio sutikimu grindžiamo duomenų tvarkymo iki sutikimo atšaukimo teisėtumui.

    Duomenis atnaujinti ir patikslinti Jūs taip pat galite bet kada savo www.muresta.lt paskyroje.

     

    Galiojimas ir pakeitimai

    Ši privatumo politika galioja nuo 2018 m. sausio mėn. 1 d. Jei pakeisime šią privatumo politiką, paskelbsime jos atnaujintą versiją savo svetainėje www.muresta.lt/klientu-aptarnavimas/privatumo-politika .