Dušo maišytuvai

Rasta prekių: 119
Rasta prekių: 119
Rodoma prekių 28 iš 119

 

Apie dušo maišytuvus


Dušo maišytuvas su dušo komplektu – kiekvieno vonios kambario būtinas atributas. Ir visiškai nėra skirtumo ar naudojatės komplektu su stovu ar paprastu laikikliu. Esminis skirtumas tarp pačių maišytuvų yra tik tai kaip jie yra montuojami. Potinkiniai dušo maišytuvai yra minimalistinio stiliaus, nes neturi jokių matomų pajungtų vandens žarnų ir labai tinka šiuolaikiškiems vonios kambario interjerams. Atviri arba virštinkiniai – tai neabejotina klasika, be kurios daugelis neįsivaizduoja dušo.

Maišytuvas su čiaupu – vis dar populiari kombinacija butuose ar namuose, kur žmonės naudojasi voniomis. Toks variantas yra gerokai patogesnis, norint patogiai pripildyti vonią sau ar vaikams. Be to, jis yra tinkamesnis, jei norima pripildyti kibirą ar kitą didesnį indą, kuris netelpa į praustuvą. Žinoma jei turite namuose tiek vonią, tiek ir dušo kabiną, tai į pastarąją, greičiausiai rinksitės maišytuvą be čiaupo, taip neperkraunant kabinos nereikalingais elementais ir sukuriant patogesnes prausimosi sąlygas.

Termostatiniai maišytuvai duše yra ypač populiarūs, jie užtikrina komfortiškas ir saugias maudynes. Tokie maišytuvai leidžia iš anksto nusistatyti norimą vandens temperatūrą ir išlaikyti ją per visą prausimosi laiką. Vandens temperatūra arba slėgis vamzdžiuose gali pasikeisti, bet termostatas akimirksniu sureguliuoja vandens tiekimą į dušą. Kokybiški termostatai be šios funkcijos turi ir kitą. Jų apsaugos mechanizmas neleidžia pakilti vandens temperatūrai aukščiau užfiksuotos kritinės 38 °C ribos. Taip apsisaugome nuo pernelyg stipraus arba atsitiktinio maišytuvo rankenėlės pasukimo ir nudegimo karštu vandeniu.

Taip pat vandens maišytuvai gali turėti „QuickClean“ sistemą, dėl kurios vandens nuosėdos, kalkės pašalinamos ypač lengvai arba turi taupymo mygtuką su reguliuojamu ekonominiu vandens sustabdymu. Viskas apgalvota kiekvieno žmogaus patogumui. Tereikia teisingai išsirinkti ir apgalvoti, kokie Jūsų lūkesčiai.
Atkreipiame dėmesį, jog dušo maišytuvas dažniausiai būna be čiaupo. Pagrindinės galimos dušo maišytuvų kombinacijos:

  • Virštinkinis arba potinkinis;
  • Svirtinės arba termostatinės. Pastarosios automatiškai palaiko reikiamą temperatūrą ir apsaugo nuo vandens temperatūros kaitos;
  • Su vienos, dviejų, trijų arba net penkių srovės krypčių paskirstymu;
  • Padidinto pralaidumo.


Dušui ar dušo kranui tikrai nebūtina išleisti daug pinigų - mūsų siūlomų vandens maišytuvų kainos prasideda nuo vos 50 eurų. Užsisakyti maišytuvą ar dušo sistemą Jums priimtina kaina galite internetu puslapyje: www.muresta.lt ar įsigyti mūsų salone „Muresta“ adresu Ukmergės g. 285 Vilniuje. O jei neradote tai ko ieškojote, rašykite el. paštu adresu: [email protected] ir padėsime rasti geriausią variantą.