Prekių katalogas

Mėsos brandinimo spinta Caso DryAged Master 63

  • Mėsos brandinimo spinta Caso DryAged Master 63

    Kodas: Master 63
    Gamintojas
  • APIE PREKĘ
    Savybės:

    Aukštos kokybės brandinimo spinta su kompresoriaus technologija
    Aukštos kokybės mėsai laikyti, pateikti ir brandinti
    Naudingas 63 litrų tūris
    Elektroniniu būdu reguliuojama temperatūra nuo 2 iki 14 ° C (1 ° C pakopomis)
    Kambario drėgmė reguliuojama nuo 50 iki 85%
    Elektroninę temperatūrą galima nustatyti nuo 2 iki 8 ° C
    Vidinę oro drėgmę galima nustatyti nuo 50 iki 85%
    Aktyvūs ventiliatoriai labai tolygiai temperatūrai
    Intuityvus valdymas naudojant jutiklinį valdymo skydą
    3 sluoksnių UV stiklas
    Užrakinamas su integruota spyna
    Perjungiamas salono apšvietimas
    Perjungiama, antibakterinė UV šviesa
    Su įmontuotu aktyvintos anglies filtru
    Komplekte Lentynos ir pakabos su mėsos kabliukais (pagamintas iš nerūdijančio plieno)
    Techniniai duomenys:

    Matmenys (plotis x aukštis x gylis) be rankenos: 395x875x545 mm
    Matmenys (plotis x aukštis x gylis) su rankena: 395x875x585 mm
    Svoris (kg): 41,4 kg
    Temperatūros diapazonas: 2–14 ° C
    Korpusas: Nerūdijantis plienas
    Interjero apšvietimas: Taip
    Drėgmė: 50–85%
    Apimtis: 63 litrų talpos tūris
    Temperatūros zona: 1
    Puiki technologija: Kompresoriaus technologija
    UV filtro stiklas: UV spinduliams atsparus izoliacinis stiklas
    Įtampa: 220–240 V ~, 50 Hz
    Pažymėjimas: GS / CE
    Galia (vatais): 60 vatų